communie prentjes - communie kaftjes - snoepdoosjes - ...

Vanaf de Krokusvakantie staat alles wat betreft communie- en lentefeest opgesteld in de winkel,
kom gerust langs, geheel vrijblijvend. U krijgt dan ook een prijslijst mee.

Hou er rekening mee dat we voor de communie-fotoshoots hoofdzakelijk beperkt zijn tot woensdagnamiddagen en zaterdagen.
Die momenten zijn dus snel volzet .... Raadpleeg hiervoor zeker onze online agenda

Voorbeelden van communie / lentefeestfoto's kan u hier bekijken

communie prentjes

Hiermee kan uw communicant letterlijk uitpakken. Deze communieprentjes worden na de viering onderling uitgedeeld en verzameld. Het zijn leuke hebbedingetjes die jaren later nog steeds waardevol zijn ....

Ze worden in drie verschillende formaten gepresenteerd. De opmaak verschilt individueel en is zoveel mogelijk afgestemd op de stijl en de kleuren van de kleding van de communicant.

communie kaftjes

De personen die u dierbaar zijn, oma en opa, doopmeter of peter, een goeie buur, de leerkracht, vrienden ... geeft u liever iets speciaals. Iets dat kan opgesteld worden in de huiskamer of op kantoor. Daarvoor hebben we ons aanbod aan communiekaftjes. Stuk voor stuk zijn de katjes ontworpen om rechtop te kunnen staan. Zo vormen ze het ideale geschenk met een zeer persoonlijke invulling. Ook hier houden we bij de opmaak zoveel mogelijk rekening met de persoonlijke stijl van de communicant. Wij maken er geen bandwerk van.

Bladwijzers, snoepdoosjes en snoepzakjes

Wil je origineel uit de hoek komen dan zijn dit twee leuke ideetjes. De communie bladwijzers blijven lang in gebruik en houden de herinnering aan deze bijzondere gelegenheid voor lange tijd levendig. De snoepdoosjes, voorzien van een foto op het dekseltje, vult u zelf op met iets lekkers. Zo worden ze een heel leuke attentie voor de vrienden, familie, genodigden op het communie- of lentefeest, .....

fotokader met snoepdoosjes

Wilt u het helemaal compleet maken dan kan u bij de snoepdoosjes ook een bijhorende kader laten maken met daarin dezelfde foto van uw communicant in het groot. Deze opstelling kan u bv opstellen bij het begin van het communie- of lentefeest feest en nadien houdt u er zelf nog een schitterende fotokader aan over!

Het communiefeest of lentefeest van uw kind wordt ongetwijfeld het hoogtepunt van dit voorjaar. De eerste communie en plechtige communie van uw zoon of dochter brengt fotograaf Ingrid Weyers graag op haar professionele wijze in beeld voor u.

Communiefoto's in de fotostudio worden tot in detail naar uw wensen uitgewerkt. U zorgt voor een schitterende outfit voor uw oogappel en Ingrid realiseert een onvergetelijke communiereportage van uw communicant. Ontdek meer bij de voorbeeldfoto's.

Bedankingskaartjes voor uw communicant zijn er in verschillende uitvoeringen.

Klasprentjes zijn enorm populair onder onze communicanten. Samen met u gaan we op zoek naar de ideale foto van uw communicant, gecombineerd met de juiste lay-out en formaat.


Het communie- of lentefeest van uw kind is een speciale gebeurtenis. Is het geen leuk idee om uw familie en vrienden een persoonlijke uitnodiging voor het communiefeest te sturen? Op uw sfeervol gedekte communietafel hoort dan weer een passende menukaart.


Meer over de communiefotografie van fotograaf Ingrid Weyers

1. Waarom kiezen zoveel ouders met een communicant voor de communiefotografie van fotograaf Ingrid Weyers?
2. Tips voor een geslaagde communie fotoshoot.
3. Wat u moet weten over de communie uitnodigingen voor het communiefeest van uw zoon of dochter.
4. Hoe worden de communiekaartjes en kaftjes van mijn communicant ontworpen?
5. Verwen uzelf, familie en vrienden met verrassende communie aandenkens.

Waarom kiezen zoveel ouders voor de communiefotografie van fotograaf Ingrid Weyers?

Wellicht herinnert uzelf nog uw eigen communiefeest. Het lentefeest of communiefeest was een mijlpaal in uw leven en is dat ook in dat van uw kind. De enige tastbare herinneringen die overblijven zijn de communiefoto's van uw zoon of dochter. Neem hier geen enkel risico en vertrouw op de jarenlange ervaring van een getalenteerd creatief communiefotograaf. U bepaalt samen met Ingrid hoe we uw eerste communicant of plechtige communicant het best in beeld brengen. Intieme sfeeropnamen die het zachte karakter van uw kind in de verf zetten, stoere actiefoto's voor de meer sportieve communicanten of opteert u voor communiefoto's die uw oogappel met zijn hobby in de kijker plaatsen? De beste foto's van de communieshoot gebruikt Ingrid in de creatieve ontwerpen van de communiekaartjes en uitnodigingen voor het lentefeest of communiefeest van uw kinderen. Neem snel contact op met communiefotograaf Ingrid Weyers, zij maakt uw communie-ideeën tastbaar en onvergetelijk!

Tips voor een geslaagde communie fotoshoot:

Maak ruim op voorhand een afspraak voor de communieshoot van uw eerste of plechtige communicant. Uw communicant kan gerust zijn lievelingsspulletjes meebrengen, dit helpt altijd hem of haar op een nog natuurlijker manier in beeld te brengen. Op deze manier worden de communiefoto's van zoon- of dochterlief een stuk persoonlijker. Dit wordt een unieke ervaring voor uw communicant.
 

Uitnodigingen voor het communiefeest van uw zoon of dochter.

Vlot de voorbereiding van het communiefeest voor zoon of dochter een beetje? Een communie uitnodiging eventueel in het thema van het feest kan de familie en overige genodigden reeds ruim op voorhand in de juiste sfeer brengen. De fotoshoot voor de uitnodigingen kan gemakkelijk gecombineerd worden met de communieshoot. Fotograaf Ingrid Weyers verzorgt voor u de volledige afwerking, van ontwerp over druk tot de bijpassende envelop. Reserveer uw communiereportage minimum 4 weken voor het communiefeest of lentefeest.

Hoe ontwerpen wij de de communiekaartjes van uw communicant ?

Uw communicant vindt het gegarandeerd supercool, communiekaartjes met klasgenootjes, familie en vrienden te delen. De inbreng van u, of van uw communicant, beperken zich niet enkel tot de keuze van de beste communiefoto's. Uw eigen ideeën worden met de grootste zorg uitgewerkt tot een communiemontage met een persoonlijke toets. Heeft u geen duidelijk communieontwerp voor ogen, dan kan u bogen op de jarenlange ervaring van fotograaf Ingrid Weyers en haar team in het ontwerpen van communiekaartjes.


Gun uzelf, familie en vrienden een origineel aandenken aan deze speciale gebeurtenis.

Een communie fotoboek, een uniek gepresenteerde communieportfolio in een houten of plexi kaderbox, foto op houten of plexi blok, noem maar op, het zijn allemaal mogelijke geschenken voor peter en meter of voor uzelf, die de communie van uw kinderen onvergetelijk maken. Deze unieke stukken houden de herinnering aan de eerste of plechtige communie van uw kind levendig. De fotoboeken en boxen zijn er in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Communiemontages gemonteerd in een passende kader, op houten blokken of achter acryl, op dibond rechthoekig of zelfs ronde afwerking, communiefoto's op doek, enz. wanneer u meter en peter een blijvend aandenken wil schenken ter herinnering aan het communiefeest van uw kinderen.

 

Alle beelden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd © Ingrid Weyers