communie fotoshoot
met het gezin - huisdieren - ...

Zoekt u een fotograaf voor de fotoshoot van uw communicant ?
Spontane, leuke fotoshoots voor Eerste Communie, Lentefeest of Plechtige Communie, daar staan we garant voor!

Bekijk hier resultaten van fotoshoots voor communie en lentefeest.

We verwelkomen graag het ganse gezin voor de fotoshoot met uw communicant, zo ook de rest van de familie en eventueel ook de huisdieren.
Iedereen is welkom in onze fotostudio om samen met uw communicant / lentefeester een overgetelijke fotoshoot te beleven
met blijvende herinneringen als resultaat.

Vanaf de Krokusvakantie staat alles wat betreft communie- en lentefeest opgesteld in de winkel,
kom gerust langs, geheel vrijblijvend. U krijgt dan ook een prijslijst mee.

Hou er rekening mee dat we voor de fotoshoots voor de communie en lentefeest vaak beperkt zijn tot woensdagnamiddagen en zaterdagen.
Die momenten zijn dus snel volzet ....
Leg hier meteen uw fotoshoot vast via onze agenda.
Zo bent u zeker dat de fotoshoot op tijd kan doorgaan.

communie prentjes

Hiermee kan uw communicant letterlijk uitpakken. Deze communie- of lentefeest prentjes worden na de viering onderling uitgedeeld en verzameld. Het zijn leuke hebbedingetjes die jaren later nog steeds waardevol zijn ....

Ze worden in drie verschillende formaten gepresenteerd. De opmaak verschilt individueel en is zoveel mogelijk afgestemd op de stijl en de kleuren van de kleding van de communicant.

De fotoshoot van uw communicant levert sowieso voldoende beelden op om creatieve opmaak van prentjes, kaftjes en andere fotogeschenken mogelijk te maken.

communie kaftjes

De personen die u dierbaar zijn, oma en opa, doopmeter of peter, een goeie buur, de leerkracht, vrienden ... geeft u liever iets speciaals als herinnering aan de communie of lentefeest van uw zoon of dochter. Iets dat kan opgesteld worden in de huiskamer of op kantoor. Daarvoor hebben we ons aanbod aan communiekaftjes en lentefeestfoto's opgekleefd op kaftjes. Stuk voor stuk zijn die kaftjes ontworpen om rechtop te kunnen staan. Zo vormen ze het ideale geschenk met een zeer persoonlijke invulling. Ook hier houden we bij de opmaak zoveel mogelijk rekening met de persoonlijke stijl van de communicant en lentefeester. Wij maken er geen bandwerk van. De communie of lentefeest fotoshoot levert gegarandeerd topresultaten op waar iedereen veel en nog lang plezier aan zal beleven. 

Bladwijzers, snoepdoosjes en snoepzakjes

Wil je origineel uit de hoek komen dan zijn dit twee leuke ideetjes. De communie / lentefeest bladwijzers blijven lang in gebruik en houden de herinnering aan deze bijzondere communie fotoshoot voor lange tijd levendig. De snoepdoosjes, voorzien van een foto op het dekseltje, vult u zelf op met iets lekkers. Zo worden ze een heel leuke attentie voor de vrienden, familie, genodigden op het communie- of lentefeest, .....

fotokader met snoepdoosjes

Wilt u het helemaal compleet maken dan kan u bij de snoepdoosjes ook een bijhorende kader laten maken met daarin dezelfde foto van uw communicant / lentefeester in het groot. Deze opstelling kan u bv opstellen bij het begin van het communie- of lentefeest en nadien houdt u er zelf nog een schitterende fotokader aan over!

Het communie- of lentefeest van uw kind wordt ongetwijfeld het hoogtepunt van het komende voorjaar. De eerste communie, plechtige communie en lenteffest van uw zoon of dochter brengt fotograaf Ingrid Weyers graag op haar professionele wijze in beeld voor u tijdens een spontane, leuke communie fotoshoot.

Lentefeest- en communiefoto's in de fotostudio worden tot in detail naar uw wensen uitgewerkt. U zorgt voor een schitterende outfit voor uw oogappel en Ingrid realiseert een onvergetelijke reportage van uw communicant / lentefeester. Ontdek meer bij de voorbeeldfoto's.

Bedankingskaartjes voor uw communicant / lentefeester zijn er in verschillende uitvoeringen.

Klasprentjes bijven enorm populair. Samen met u gaan we op zoek naar de ideale foto hiervoor, gecombineerd met de juiste lay-out en formaat.

Het communie- of lentefeest van uw kind is een speciale gebeurtenis. Is het geen leuk idee om uw familie en vrienden een persoonlijke uitnodiging voor het communiefeest te sturen? Op uw sfeervol gedekte communietafel hoort dan weer een passende menukaart.
Dit vraagt om een professionele fotoshoot voor uw communicant of lentefeester.


Meer over de communiefotografie en lentefeestfotografie van fotograaf Ingrid Weyers

1. Waarom kiezen zoveel ouders met een communicant of lentefeester voor een fotoshoot bij fotograaf Ingrid Weyers?
2. Tips voor een geslaagde communie fotoshoot.
3. Wat u moet weten over de communie uitnodigingen voor het communiefeest van uw zoon of dochter.
4. Hoe worden de communie- en lentefeestkaartjes en kaftjes van mijn communicant / lentefeester ontworpen?
5. Verwen uzelf, familie en vrienden met verrassende communie / lentefeest aandenkens.

Waarom kiezen zoveel ouders voor een fotoshoot voor communie of lentefeest bij Ingrid Weyers in Oordegem-Lede?
Ingrid Weyers is dé fotograaf bij uitstek in de regio Aalst, Gent, Lede, Wetteren, Erpe-Mere, Sint-Lievens-Houtem en ver daarbuiten. De fotoshoots voor communie en lentefeest zijn voor haar een jaarlijks terugkerende ontmoeting met fris en jong geweld, verpakt in leuke outfits en met volle goesting om er samen een leuke ervaring in de fotostudio van te maken. Geen stijf deftige fotoshoot maar een plezierige fotoshoot op maat van uw zoon of dochter, eventueel samen met het gezin of huisdier. 

Wellicht herinnert uzelf nog uw eigen communiefeest. Het lentefeest of communiefeest was een mijlpaal in uw leven en is dat ook in dat van uw kind. De enige tastbare herinneringen die overblijven zijn de communiefoto's van uw zoon of dochter. Neem hier geen enkel risico en vertrouw op de jarenlange ervaring van een getalenteerd creatief communiefotograaf. U bepaalt samen met Ingrid hoe we uw eerste communicant of plechtige communicant het best in beeld brengen. Intieme sfeeropnamen die het zachte karakter van uw kind in de verf zetten, stoere actiefoto's voor de meer sportieve communicanten of opteert u voor communiefoto's die uw oogappel met zijn hobby in de kijker plaatsen? De beste foto's van de communieshoot gebruikt Ingrid in de creatieve ontwerpen van de communiekaartjes en uitnodigingen voor het lentefeest of communiefeest van uw kinderen. Neem snel contact op met communiefotograaf Ingrid Weyers, zij maakt uw communie-ideeën tastbaar en onvergetelijk!

Tips voor een geslaagde communie / lentefeest fotoshoot:

Maak ruim op voorhand een afspraak voor de communieshoot van uw eerste of plechtige communicant. Uw communicant kan gerust zijn lievelingsspulletjes meebrengen, dit helpt altijd hem of haar op een nog natuurlijker manier in beeld te brengen. Op deze manier worden de communiefoto's van zoon- of dochterlief een stuk persoonlijker. Dit wordt een unieke ervaring voor uw communicant.

Uitnodigingen voor het communie- en lentefeest van uw zoon of dochter.

Vlot de voorbereiding van het communie- of lentefeest voor zoon of dochter een beetje? Een communie uitnodiging in het thema van het feest kan de familie en overige genodigden reeds ruim op voorhand in de juiste sfeer brengen. De fotoshoot voor de uitnodigingen kan gemakkelijk gecombineerd worden met de communieshoot. Fotograaf Ingrid Weyers verzorgt voor u de volledige afwerking, van ontwerp over druk tot de bijpassende envelop. Reserveer uw communiereportage minimum 4 weken voor het communiefeest of lentefeest.

Hoe ontwerpen wij de de communie- en lentefeestkaartjes van uw communicant / lentefeester?

Uw communicant / lentefeester vindt het gegarandeerd supercool om kaartjes met klasgenootjes, familie en vrienden te kunnen delen. De inbreng van u, of van uw communicant / lentefeester, beperken zich niet enkel tot de keuze van de beste foto's. Uw eigen ideeën worden met de grootste zorg uitgewerkt tot een reportage met een persoonlijke toets. Heeft u geen duidelijk ontwerp voor ogen, dan kan u bogen op de jarenlange ervaring van fotograaf Ingrid Weyers en haar team in het ontwerpen van communie- en lentefeestkaartjes.


Gun uzelf, familie en vrienden een origineel aandenken aan deze speciale gebeurtenis.

Een communie / lentefeest fotoboek, een uniek gepresenteerde portfolio in een houten of plexi kaderbox, foto op houten of plexi blok, noem maar op, het zijn allemaal mogelijke geschenken voor peter en meter of voor uzelf, die de communie / lentefeest van uw kinderen onvergetelijk maken. Deze unieke stukken houden de herinnering aan de eerste en plechtige communie of het lentefeest van uw kind levendig. De fotoboeken en boxen zijn er in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Fotomontages gemonteerd in een passende kader, op houten blokken of achter acryl, op dibond rechthoekig of zelfs ronde afwerking, communiefoto's en lentefeestfoto's op doek, enz. alles is mogelijk indien u iemand een blijvend aandenken wil schenken ter herinnering aan het communie- of lentefeestfeest van uw kinderen.

Alle beelden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd © Ingrid Weyers