communie prentjes - communie kaftjes - snoepdoosjes - ...

Vanaf de Krokusvakantie staat alles wat betreft communie- en lentefeest opgesteld in de winkel,
kom gerust langs, geheel vrijblijvend. U krijgt dan ook een prijslijst mee.

Hou er rekening mee dat we voor de communie-fotoshoots hoofdzakelijk beperkt zijn tot woensdagnamiddagen en zaterdagen.
Die momenten zijn dus snel volzet .... Raadpleeg hiervoor zeker onze online agenda

Voorbeelden van communie / lentefeestfoto's kan u hier bekijken

communie prentjes

Hiermee kan uw communicant letterlijk uitpakken. Deze communieprentjes worden na de viering onderling uitgedeeld en verzameld. Het zijn leuke hebbedingetjes die jaren later nog steeds waardevol zijn ....

Ze worden in drie verschillende formaten gepresenteerd. De opmaak verschilt individueel en is zoveel mogelijk afgestemd op de stijl en de kleuren van de kleding van de communicant.

communie kaftjes

De personen die u dierbaar zijn, oma en opa, doopmeter of peter, een goeie buur, de leerkracht, vrienden ... geeft u liever iets speciaals. Iets dat kan opgesteld worden in de huiskamer of op kantoor. Daarvoor hebben we ons aanbod aan communiekaftjes. Stuk voor stuk zijn de katjes ontworpen om rechtop te kunnen staan. Zo vormen ze het ideale geschenk met een zeer persoonlijke invulling. Ook hier houden we bij de opmaak zoveel mogelijk rekening met de persoonlijke stijl van de communicant. Wij maken er geen bandwerk van.

Bladwijzers, snoepdoosjes en snoepzakjes

Wil je origineel uit de hoek komen dan zijn dit twee leuke ideetjes. De communie bladwijzers blijven lang in gebruik en houden de herinnering aan deze bijzondere gelegenheid voor lange tijd levendig. De snoepdoosjes, voorzien van een foto op het dekseltje, vult u zelf op met iets lekkers. Zo worden ze een heel leuke attentie voor de vrienden, familie, genodigden op het communie- of lentefeest, .....

fotokader met snoepdoosjes

Wilt u het helemaal compleet maken dan kan u bij de snoepdoosjes ook een bijhorende kader laten maken met daarin dezelfde foto van uw communicant in het groot. Deze opstelling kan u bv opstellen bij het begin van het communie- of lentefeest feest en nadien houdt u er zelf nog een schitterende fotokader aan over!

Alle beelden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd © Ingrid Weyers