Zwart-wit zwangerschapsfotoshoot

De kleuren zwart en wit zeggen meer dan alle andere kleuren tesamen. De vormen van jouw lichaam tijdens de laatste weken van jouw zwangerschap, daar draait het om tijdens de fotoshoot. Ik neem als fotograaf alle tijd om alleen met jou, of samen met jouw partner, stapsgewijs toe te werken naar stijlvolle zwart-wit foto's waar je voor de rest van je leven graag zal naar terugblikken. Wil je gekleed poseren of naakt? Wil je gekleed en daarna naakt poseren? Wil je het laten afhangen van het moment of je al dan niet (bedekt) naakt wil poseren? Het kan allemaal tijdens een zwangerschapsfotoshoot. Ik zorg voor een comfortabele setting en voorzie dat je de drukte van de dag helemaal kan opzij zetten. Doe hier ideeën op voor zwangerschapsfoto's en boek jouw fotoshoot met je bolle buik lang genoeg op voorhand via onze online agenda. Je bent ook altijd welkom voor een verkennend gesprek op voorhand waarbij we samen van ideeën kunnen wisselen en voorbeelden bespreken.

klik om voorbeelden te bekijken
klik om voorbeelden te bekijken
klik om voorbeelden te bekijken

Wanneer doe ik best mijn zwangerschapsfotoshoot? Welke kledij voorzie ik voor de fotoshoot met mijn zwangere buik? Wat gebeurt er indien ik op de dag van de zwangerschapsshoot ziek ben of mij helemaal niet OK voel? Kan een zwangerschaps fotoshoot zowel in kleur als in zwart-wit? Ik ben zwanger en wil mooie foto's maar ben ook bang dat ik niet elegant zal kunnen poseren tijdens de fotoshoot... Worden er ook leuke zwangerschapsfoto's gemaakt? Mag ik zelf ook originele ideeën aanbrengen voor de fotoshoot met mijn zwangere buik?


Allemaal vragen waar ik als fotograaf heel graag antwoorden op geef tijdens een voorbereidend gesprek en geloof me, bij mij ben je in goede handen. Als vrouw en als moeder weet ik heel goed hoe je je voelt tijdens die laatste maand van je zwangerschap. Een fotoshoot met zwangere vrouw verdient mijn bijzondere aandacht en veel tijd, daar zorg ik als professioneel fotograaf heel graag voor. 

Boek jouw fotoshoot met bolle buik hier en laat het rustig op jou afkomen. We maken er samen een heel bijzondere dag van.

Wil je jouw partner een origineel cadeau doen en verwennen met een exclusieve fotoshoot van jullie zwangerschap? Schaf dan hier jouw cadeaubon alvast aan en contacteer ons voor meer info indien nodig; Succes gegarandeerd!

Alle beelden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd © Ingrid Weyers