mini album

'mini-mini album'

In dit mini-mini album passen 6 foto's 'rechtopstaand', formaat 8/12cm. Opgevouwen past het in een kartonnen huls en krijgt het gemakkelijk een plaatsje in uw handtas. Alweer een geslaagde geschenktip...

mini plooi-album met harde kaft

Opengevouwen geeft dit mini album een mooi overzicht van uw 6 favoriete beelden, formaat 10/10cm. Het blijft heel stabiel staan dankzij de harde kaft vooraan en achteraan. Ook dit album laat zich compact opvouwen en is voorzien van een elastiek waarmee alles netjes bij mekaar wordt gehouden. Zo kan u steeds 'uitpakken' met de resulaten van uw shoot. Niet voor niets kreeg dit mini album de bijnaam 'stoefboekje"!

'boekje'

Dit type mini album vouwt niet open. Het heeft wel een hele stevige omslag en is opgevuld met dik karton waarop uw foto's worden gekleefd. Het kan dus zeker tegen een stootje en dat is ook de bedoeling wanneer u dit overal mee naartoe neemt en laat rondgaan blijf familie, vrienden, collega's die nieuwsgierig zijn naar de beelden uit jullie shoot! Hierin kan u 6 of 8 foto's laten kleven, formaat 9/11cm.

prijzen

overtuigd? laat het ons weten!

Alle beelden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd © Ingrid Weyers