communieprentjes - communiekaftjes - snoepdoosjes - ...

communieprentjes

communieprentjes

Deze communieprentjes worden onderling tussen de communicanten uitgedeeld en verzameld. Het zijn leuke hebbedingetjes die jaren later nog steeds waardevol zijn ....

We maken deze communieprentjes in verschillende formaten. De opmaak is zoveel mogelijk afgestemd op de stijl en de kleuren van de kleding van de communicant.

communieprentjes

communiekaftJes

De personen die u dierbaar zijn geeft u liever iets speciaals. Iets dat kan opgesteld worden in de huiskamer of op kantoor. Daarvoor hebben we ons aanbod aan communiekaftjes. Stuk voor stuk zijn ze ontworpen om rechtop te kunnen staan. Zo vormen ze het ideale geschenk met een zeer persoonlijke touch. Ook hier houden we bij de opmaak zoveel mogelijk rekening met de persoonlijke stijl van de communicant. Wij maken er geen bandwerk van.

communieprentjes

Bladwijzers, snoepdoosjes en snoepzakjes

Wil je origineel uit de hoek komen dan zijn dit twee leuke ideetjes. De bladwijzers blijven lang in gebruik en houden de herinnering aan deze bijzondere gelegenheid voor lange tijd levendig. De snoepdoosjes, voorzien van een foto op het dekseltje, vult u zelf op met iets lekkers. Zo worden ze een heel leuke attentie voor de vrienden, familie, genodigden op het communie- of lentefeest, .....

communieprentjes

snoepdoosjes in kader

Wilt u het helemaal compleet maken dan kan u bij de snoepdoosjes ook een bijhorende kader laten maken met dezelfde foto van uw communicant in het groot erin. Deze opstelling kan dan pronken bij het begin van het feest en nadien houdt u er zelf nog een schitterende kader aan over!

Alle beelden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd © Ingrid Weyers