foto op canvas

foto op canvas

met zorg afgewerkt

Zowel bij de digitale opmaak van uw beeld als bij het effectief opspannen van het doek op het spieraam wordt er zeer nauwgezet tewerk gegaan. Het typische kenmerk van deze afwerking, namelijk dat het beeld verder doorloopt over de randen, naar de achterkant, vraagt vakkunde. Het gelamineerde doek is immers dik en laat zich niet zo makkelijk meer omplooien. Toch zal u merken dat hieraan alle aandacht wordt geschonken zodat het beeld mooi doorloopt.

foto op canvas

kleurvast

Nadat uw foto is afgedrukt op het canvasdoek, wordt hij gelamineerd. Een transparante folie wordt bovenop de foto aangebracht waardoor deze niet kan verkleuren. Deze afwerking zorgt er bovendien voor dat uw foto indien nodig kan gereinigd worden met een vochtige doek en krasvast is.

foto op canvas

stevig spieraam

Onze canvassen worden opgespannen op een spieraam van maar liefst 4,5cm dik en perfect afgewerkt door middel van bruine tape en vilten afstandhouders waardoor uw behang of schilderwerk niet kan beschadigd worden.

foto op canvas

eenvoudig ophangsysteem

Door middel van een specifiek ophangprofiel kan u uw foto op canvas heel gemakkelijk ophangen, mooi aansluitend met de muur. Het enige wat u moet voorzien is een goed geplaatste haak in de muur.

foto op canvas

prijzen

Wil je een foto op canvas laten bedrukken, dan bezorgen we u graag vooraf een idee van de prijs (inclusief retouches enz) voor enkele courante formaten.
Uiteraard hebben we voor u een gedetailleerde prijslijst klaar. Die krijgt u toegestuurd samen met de algemene folder, voorafgaand aan de shoot.

FOTO BESTELLEN OP CANVAS? CONTACTEER ONS

Alle beelden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd © Ingrid Weyers