fotostudio Ingrid Weyers

Hier draait het om jou of om jullie ... Onze fotostudio is in eerste instantie een 'technische ruimte'.
Het is de werkplek van de fotograaf, hier moet het gebeuren.
Toch is het er ook voldoende gezellig om tot rust te komen en de drukte even achter je te laten.

Geen pottenkijkers, geen lawaai van buitenaf, niet te koud, niet te warm, helemaal perfect voor een geslaagde fotoshoot.

fotostudio Ingrid Weyers

De fotostudio

Professionele ruimte voorzien van top-materiaal

Wij hebben ervoor gekozen om onze fotostudio onder te brengen in een apart gebouw. Binnen waan je jezelf in een 'andere wereld'. Helemaal wit, met een houten zwevende vloer en een bolle 'infini' wand waardoor de achtergrond op de foto's oneindig lijkt.

Hier gaat alle aandacht naar jou als fotomodel. Voel je niet bedreigd voor het vele technische topmateriaal, dit staat samen met de fotograaf ten dienste van jou ... Just smile ...

Naast de 'werkvloer' is er ook voldoende ruimte voorzien voor eventuele sympathisanten of helpers, is er een koffie- en thee- en frisdrankenbar, maar ook een volledig aparte visagieruimte met kleedkamer, sanitair en toilet.

visagieruimte fotostudio Ingrid Weyers

visagie- en omkleedruimte

Hier kan je alleen, of samen met je visagist(e), aan de slag. Ruim, voorzien van professionele spiegel, wasbak en lange tafel biedt deze ruimte alles wat je nodig hebt om met de perfecte uitstraling voor de lens te verschijnen!

zithoek fotostudio Ingrid Weyers

zithoek

Je kan je gerust laten vergezellen van helpers of sympathisanten. Vanuit de ruime zithoek kunnen zij rustig meegenieten van jouw prestaties op de studiovloer.

Alle beelden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd © Ingrid Weyers